fbpx

Sponzorovaný obsah

Vyzerá to tak, že zápas TJ Dillashaw vs Demetrious Johnson sa stane skustočnosťou

Dvojnásobný UFC šampión TJ Dillashaw je pripravený začať rokovať o nasledujúcom super zápase v mušej váhe (flyweight).


Tri titulové zápasy

Ešte keď sa vrátime do tohto víkendu na UFC 217, traja šampióni prišli o svoj titulový opasok. V strednej váhe (middleweight) to bol Michael Bisping, ktorému opasok zobral Georges St-Pierre. Stal sa tak okrem McGregora ďaľsím zápasníkom, ktorý získal titul šampióna v dvoch váhových kategóriách velterovej (welterweight) a strednej (middleweight) váhe.



Ďalej to bol TJ Dillashaw, ktorý porazil Codyho Garbrandta a získal tak druhý krát titulový opasok v bantamovej váhe (bantamweight).

Knockout Cody Garbrandt
UFC 217: TJ Dillashaw vs Cody Garbrandt

Čo najbližšie čaká šampióna TJ Dillashawa? Pravdepodobne to nebude rematch s Garbrandtom. TJ ho zatiaľ odmieta a vraví, že nemá záujem sa znovu stretnúť s Codym.

Vyjadrenie prezidenta UFC Dana White

Počas poeventovej tlačovej konferencie, sa Dana White znova vyjadril k možnému zápasu s Demetrious Johnson. Raz už Johnson tento zápas odmietol. No po tomto víkende Dana verí, že nič nebude brániť tomuto super zápasu, do ktorého chce obsadiť Dillashawa. Keď spomínal Demetriousa Johnson nebol až tak pozitívny.

Dana White
Dana White poeventová tlačová konferencia.

 

Dlho nariekal, že chce poriadneho súpera, veľký zápas. Ja som chcel tento zápas pred tým a chcem ho aj teraz. Je na to úplne vhodná situácia, pretože obaja majú titulový opasok vo svojej kategórií.

Mightymouse je partner v pay per view, povedal White. „Vyskúšajme to a uvidíme, koľko sa na tom dá urobiť. Počúvaj, som v pozícií, že chcem 2 milióny dolárov, nezaujíma ma koľko spravíš, za koľko sa ten zápas predá, ja chcem z toho 2 milióny dolárov“, uzavrel White.

Čo sa dá robiť s rozdielnymi váhovými kategóriami?

TJ Dillashaw je šampión v bantamovej váhovej kategórií a Demetrious Johnson o triedu nižšie v mušej váhe.

Dôvod prečo vyzerám tak chudý vo svojej kategórií je, že na tom pracujem. Nabral som svaly, ja niesom tak veľký „bantamák“ okolo 150 pounds. Zostávam chudý a dodržiavam diétu ešte od „The Ultimate Fighter“.

White vraví, že to nie je naňom aby si bol TJ istý, že spraví váhu. Je to na ňom, ja som mu len povedal, že by to mohol dokázať a keď sme sa o tom bavili TJ bol presvedčený, že to dokáže.

 

Zdroj: mmajunkie.com, scrapdigest.com

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.