fbpx

Sponzorovaný obsah

Ronda Rousey: prekvapivé oznámenie o jej kariére v MMA

Ronda Rousey dala v poslednej dobe vedieť novinárom, že ešte nevystúpila zo sveta MMA. Hoci sa v poslednom čase vyhýbala médiám, neznamená to, že nie je zaneprázdnená prácou na dôležitých projektoch.


Bude Ronda Rousey vo WWE, odišla z MMA?

Špekuluje sa, že začala trénovať na potenciálny zápas WWE. Sama povedala, že s ňou ešte treba rátať. Ronda je dlhoročným fanúšikom WWE a spolu s Dwayneom „Rock“ Johnsonom sme ju už predtým mohli vidieť na WrestelMania 31. Obaja vtedy propagovali film Expendables.



Fámy o tom, že Ronda chce prejsť do WWE neuvítajú hlavne fanúšikovia, ktorí ju chcú vidieť ešte v MMA. Aj keď nie je ešte nič isté, tým že by sa Ronda predstavila vo WWE, predĺžila by tým svoj odchod do dôchodku z MMA. Predsa len je Ronda veľmi známa a mohla by tak zvýšiť čísla pay-per-view vo wrestlingu.

Momentálne je Ronda producentkou dokumentu „Prečo bojujeme“.

Dokument sleduje 29-ročného boxera Zaca „Kid Yamaka“ Wohlmana, ktorý trénoval s Freddy Roachom od roku 2008, po celom svete, kde rozpráva svoj vlastný príbeh o tom, prečo bojuje, ako trávi čas s ostatnými bojovníkmi a prečo bojujú oni. Dokument, ktorý bude obsahovať osem 45-minútových častí, odvysiela kanál Go90s.

Uvidíme ako sa kariéra Rondy Rousey nakoniec uzavrie, či to viac podobných projektov alebo sa vráti znova do oktagonu.

Zdroj: scrapdigest.com

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.