fbpx

Sponzorovaný obsah

Joanna Jedrzejczyk ubezpečuje, že problém s váhou nebude. „Thug Rose“ jej posiela jasný odkaz

Od momentu, kedy Joanna Jedrzejczyk stratila UFC titul v slamovej váhe, je  doslova posadnutá tým, aby ho získala späť. Šancu bude mať v bezprostrednej odvete proti aktuálnej šampiónke Rose Namajunas na UFC 223 už 7. apríla 2018 v New Yorku.


„V poslednom zápase som neukázala to najlepšie, čo dokážem. Teraz nechcem nič podceniť a nenechávam to na poslednú chvíľu,“ reagovala Joanna na jej vtedajšie problémy pri zhadzovaní váhy. „Viem o probléme, ktorý sa vyskytol pred novembrovým súbojom a ktorý ovplyvnil výsledok. Tentokrát to vyriešim dostatočne skoro a získam svoj titul späť.“



„Momentálne vážim len o kilo viac, ako je to u mňa zvykom počas týždňa zápasu. Verím, že teraz nebudú žiadne problémy pred bojom a budem sa cítiť na 100% po fyzickej aj mentálnej stránke,“ doplňuje Jedrzejczyk.

Joanna sa na krátko pristavila aj pri tom, čo prinesie blízka budúcnosť.

Uvidíme. Môžem zostať v slamovej váhe, ale na druhej strane som ambiciózna športovkyňa a priznám sa, že pás mušej váhy má láka takisto. Nechcem však príliš predbiehať a teraz sa sústredim na fight s Rose. Chystám sa zobrať si titul, ktorý mi v minulosti patril počas doby skoro troch rokov.

Rose Namajunas predpovedá ako skončí jej zápas na UFC 223

A čo na to „Thug Rose“ Namajunas? Tentokrát neplánuje knokaut, ale predpovedá, že Joannu uškrtí. Rozdielne ukončenie, rovnaký výsledok:

zdroj: mmamania

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.