Sponzorovaný obsah

Bude Václav "Baba Jaga" Mikulášek ešte bojovať v Fabriq MMA? Toto je stanovisko organizácie
Zdroj fotky: Fabriq MMA

Bude Václav „Baba Jaga“ Mikulášek ešte bojovať vo Fabriq MMA? Toto je stanovisko organizácie

Ukončil kariéru len na pár dní. Po prehratom zápase na pražskej Štvanici nechal kontroverzný Václav Mikulášek rukavice v strede oktagonu a vyjadril sa, že končí s kariérou MMA zápasníka.

Onedlho však bol oznámený jeho hlavný zápas večera na turnaji Fabriq 3 v Trnave. Dnes už vieme, že zápas s Róbertom Kokym prehral, pretože to vzdal v treťom kole. Pričom stačilo vydržať zápasiť ešte pár minút a pravdepodobne by si pripísal na svoje konto víťazstvo na body.

Václav Mikulášek odklepal vyhratý zápas: Sám to nechápem! Posledné mesiace nedokážem žiť sám so sebou >>>

Zatvorila organizácia Fabriq MMA pred Mikulášekom dvere?

„Je jasné, že takto si zápas vopred nepredstavovali Baba Jaga ani Koky. Ako Vašek sám priznal, doplatil na svoju horúcu hlavu. Ďalší postup týkajúci sa jeho kariéry bude primárne na domovskej organizácií OKTAGON MMA.

Fabriq MMA s radosťou hostil návrat Mikuláška a zároveň MMA debut Kokyho. Ich doterajšie kariéry sľubovali nadupaný zápas. Je to šport a budúcnosť ukáže. Fabriq bude pokračovať v plnení vízie – budovať novú generáciu šampiónov, medzi ktorú môže patriiť aj víťaz tohto zápasu,“ odpovedal instagramový profil organizácie na otázku od fanúšikov ohľadom Mikuláška.

Vašek Mikulášek ešte pred sobotným zápasom avizoval, že plánuje ďalší zápas pod organizáciou OKTAGON MMA. Tvrdil, že sa chce predstaviť na turnaji OKTAGON 50 v Ostrave, ktorý sa uskutoční 9.12.2023. Ako sa to celé s jeho kariérou vyvinie, ukáže až čas.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.